Home / About-us / Join-our-team / Vacature-consultant-belgie

Vacature Consultant België

Wat ga jij doen bij ons? 

Jij bent een ervaren en besluitvaardige consultant en je kent de Belgische financiële markt als je achtertuin. Je werkt samen met onze  Belgische klanten bij de implementatie van onze oplossing. Jij vertaalt functionele eisen en wensen van onze klanten naar oplossingen. Jij ondersteunt en adviseert onze klanten in de inrichting van onze software en de communicatie met de eindgebruikers. Jij hebt actuele kennis over financiële producten en wet- en regelgeving op de Belgische markt. Jouw doel is om als consultant van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten en voor onze organisatie.

Wie ben jij?

Je bent energiek en gedreven en jouw bevlogenheid voor je vak werkt aanstekelijk. Omdat jouw expertise je stokpaardje is, word je daar graag op uitgedaagd en weet je in discussies mensen op inhoud te overtuigen. Je communicatie is open; je hebt gevoel voor verhoudingen en tact. Je bent niet bang voor een stootje en je schuwt het geven van een constructief duwtje ook zeker niet. Zelfstandigheid is jouw ‘middle name’ en met jouw brede interesse ben je snel thuis in nieuwe omgevingen. Net zoals je collega’s streef je ernaar om de beste in de klas te zijn en als team kunnen jullie elkaar op nieuwe hoogten zetten. Je hebt focus op wat belangrijk is en je realiseert je wanneer je het plan moet veranderen om het juiste resultaat te bereiken. Als specialist ben jij samen met je team van toegevoegde waarde voor onze organisatie en onze klanten.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op academisch niveau
 • Je hebt ervaring als consultant of business analist en je wilt je verder ontwikkelen
 • Je hebt uitstekende actuele kennis over financiële producten en ( fiscale) wet- en regelgeving in België
 • Je bent analytisch, klantgericht en je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent tweetalig en beheerst zowel het Vlaams als het Frans

Wie zijn wij?

Wij zijn Able B.V. Onze expertise ligt op het gebied van software voor vermogensopbouw. Wij leveren hiervoor een administratief platform. Wij hebben daarin een leidende positie in Nederland. Wij werken uitsluitend samen met A-merken in het bank-, pensioen- en verzekeringswezen. We zijn trots op onze marktpropositie en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst.

Bedrijfscultuur

Top-down, daar houden wij niet van. Wij vragen jou wel hoe het slimmer kan. En daar krijg je alle ruimte voor. Wij stimuleren ondernemerschap, creativiteit en initiatief. We laten je zelf beslissingen nemen en geven je verantwoordelijkheid. Maar we vragen je ook om die verantwoordelijkheid te némen. Onze cultuur kun je het beste omschrijven als open, informeel en resultaatgericht. We betrekken je bij de ontwikkelingen in ons bedrijf, in onze markt en onze expertise. En die expertise ligt in het gebied van software voor vermogensopbouw. Wij hebben daarin een leidende positie in Nederland en werken uitsluitend samen met A-merken in het bank-, pensioen-, en verzekeringswezen. We zijn trots op onze marktpropositie en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst.

Wat bieden wij jou?

Allereerst: een uitdagende baan in een agile omgeving, een goede sfeer en slimme collega’s.

Daarnaast geven we je graag:

 • Een goed salaris, 8% vakantiegeld en een bedrijfsresultaatafhankelijke bonus.
 • Een mobiliteitsbudget waarmee je zelf je mobiliteit bepaalt (dat kan een leaseauto zijn, maar ook het OV of je eigen auto).
 • Flexibele werktijden (output telt, uren niet).
 • Een premievrije Pensioenregeling & diverse personeelsverzekeringen.
 • Vijf weken vakantie….
 • ….en mocht je daar niet genoeg aan hebben: de optie om extra dagen bij te kopen.
 • Een VrijMiBo in onze bar (of bij mooi weer op het terras).
 • Cateringcollega’s die in het bedrijfsrestaurant de heerlijkste verse lunches maken.
 • Een actieve evenementencommissie die zorgt voor een goede work/fun balance.

Je werkt veel bij onze klanten en vanuit huis maar er is natuurlijk ook een werkplek in ons gloednieuwe state-of-the-art kantoor op het Quinterium kantorencomplex in Gouda in Nederland..

Ben jij degene die wij zoeken en spreekt ons bedrijf jou aan? 
Stuur ons dan snel jouw CV. E: nico.verbaan@able.eu

Contactgegevens:
Able BV https://www.able.eu

Mocht je vragen hebben bel of mail dan Nico Verbaan
E: nico.verbaan@able.eu
T. 0611024445