Home / About-us / Join-our-team / Vacature-consultantproduct-owner

Vacature Consultant/Product Owner

Wat ga je doen bij ons?

Je bent een ervaren Business Consultant die uitstekend op de hoogte is van de financiële dienstverlening. Je kent de klantkant, de doelstellingen, markten,  uitdagingen, het competitieve landschap et cetera. Je biedt advies aan de klant t.a.v. financiële beslissingen en wordt beschouwd  als een expert in softwareontwikkelingsprocessen.

Je denkt mee met je klant en vertaalt de behoeften naar concrete softwareoplossingen. Je draagt ervoor zorg dat de producten, functies en componenten die we leveren, de verwachte waarde voor onze klanten creëren. Je betrekt hen en handelt als hun vertegenwoordiger gedurende de gehele software development life   cycle.

Je werkt met het project-/scrumteam ten aanzien van de product backlog, de beoodeling en accordering van user stories  en de samenwerking met het ontwikkelteam om de geleverde output te waarborgen. Je neemt deel aan planningsvergaderingen, reviews en retrospectives. Je vertegenwoordigt daarin het projectteam.

Je verzorgt de communicatie richting klant over de aansluiting tussen de klantwens en de technologische oplossing, ook als het team issues identificeert die negatieve impact hebben op de totale software.

En verder

Je bent verantwoordelijk voor het functionele ontwerp, de delivery en de ondersteuning van de geleverde oplossingen. Je interpreteert  de meest complexe informatie en past deze indien nodig aan. Je hebt interactie met je klant om oplossingsspecificaties te bepalen. Je overlegt over functioneel gerelateerde   aspecten van ontwerp, projectlevering en ondersteuning.

Je schrijft requirements, je beheert de scope, je waarborgt de kwaliteit. Bij eventuele problemen vind je een oplossing en je levert derdelijns ondersteuning aan de klant.

Je coördineert activiteiten die verband houden met het ontwikkelproces, het opstellen van regels en het beschrijven van process flows.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo of academisch niveau in ICT, Bedrijfskundige Informatica of Technische Bedrijfskunde
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring op (een groot deel van) bovenstaande verantwoordelijkheden.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Agile
 • Je bent sterk in probleemoplossen en analyses
 • Je communicatieve – en sociale vaardigheden zijn sterk
 • Je beheerst de Engelse taal goed
 • Je hebt visie, overtuigingskracht en besluitvaardigheid

Wie zijn wij?

Wij zijn Able B.V. Onze expertise ligt op het gebied van software voor vermogensopbouw. Wij leveren hiervoor een administratief platform. Wij hebben daarin een leidende positie in Nederland. Wij werken uitsluitend samen met A-merken in het bank-, pensioen- en verzekeringswezen. We zijn trots op onze marktpropositie en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst.

Bedrijfscultuur

Top-down, daar houden wij niet van. Wij vragen jou wel hoe het slimmer kan. En daar krijg je alle ruimte voor. Wij stimuleren ondernemerschap, creativiteit en initiatief. We laten je zelf beslissingen nemen en geven je verantwoordelijkheid. Maar we vragen je ook om die verantwoordelijkheid te némen. Onze cultuur kun je het beste omschrijven als open, informeel en resultaatgericht. We betrekken je bij de ontwikkelingen in ons bedrijf, in onze markt en onze expertise. En die expertise ligt in het gebied van software voor vermogensopbouw. Wij hebben daarin een leidende positie in Nederland en werken uitsluitend samen met A-merken in het bank-, pensioen-, en verzekeringswezen. We zijn trots op onze marktpropositie en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst.

Wat bieden wij jou?

Allereerst: een uitdagende baan in een agile omgeving, een goede sfeer en slimme collega’s.

Daarnaast geven we je graag:

 • Een goed salaris, 8% vakantiegeld en een bedrijfsresultaatafhankelijke bonus.
 • Een mobiliteitsbudget waarmee je zelf je mobiliteit bepaalt (dat kan een leaseauto zijn, maar ook het OV of je eigen auto).
 • Flexibele werktijden (output telt, uren niet).
 • Een premievrije Pensioenregeling & diverse personeelsverzekeringen.
 • Vijf weken vakantie….
 • ….en mocht je daar niet genoeg aan hebben: de optie om extra dagen bij te kopen.
 • Een VrijMiBo in onze bar (of bij mooi weer op het terras).
 • Cateringcollega’s die in het bedrijfsrestaurant de heerlijkste verse lunches maken.
 • Een actieve evenementencommissie die zorgt voor een goede work/fun balance.

Je werkt veel bij onze klanten en vanuit huis maar er is natuurlijk ook een werkplek in ons gloednieuwe state-of-the-art kantoor op het Quinterium kantorencomplex in Gouda in Nederland..

Ben jij degene die wij zoeken en spreekt ons bedrijf jou aan? 
Stuur ons dan snel jouw CV. E: nico.verbaan@able.eu

Contactgegevens:
Able BV https://www.able.eu

Mocht je vragen hebben bel of mail dan Nico Verbaan
E: nico.verbaan@able.eu
T. 0611024445